logo hoens zwart horizontaal

Zonwering in Waasmunster

  1. Home
  2. »
  3. Zonwering in Waasmunster

Wanneer u denkt aan zonwering, denkt u wellicht aan de praktische voordelen zoals het weren van zonlicht en het verlagen van uw energiekosten. Bij Hoens Interieur in Waasmunster bieden wij echter meer aan dan alleen functionele zonwering. Onze producten helpen niet alleen om de felle zon buiten te houden, maar beschermen ook uw interieur tegen uv-straling, wat de levensduur van uw meubels en vloeren aanzienlijk kan verlengen.

Alles in eigen beheer

Binnenhuisarchitect

Gericht kleur- en materiaaladvies

Wij transformeren uw woning tot een waar paradijs!

Maak vandaag nog uw afspraak!

Stijlvolle zonwering die meer biedt

Naast de praktische voordelen, is onze zonwering ook ontworpen om uw interieur esthetisch te verrijken. Of u nu kiest voor strakke, moderne designs of klassieke elegantie, onze producten dragen bij aan de sfeer en uitstraling van elke ruimte. Elk stuk is een toonbeeld van vakmanschap en stijl. Bovendien vormt onze zonwering een perfecte aanvulling op onze andere raambekleding, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Daarnaast bieden we een breed scala aan gordijnen aan die uw ruimtes niet alleen verfraaien maar ook functioneel bijdragen aan de lichtregulering en privacy. Laat u inspireren door onze realisaties.

CF073002 min 0
Solvince Hoens zonwering screens zwart groot

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse in hoogwaardige zonwering die uw huis niet alleen koeler maakt maar ook stijlvol aankleedt? Bezoek dan onze showroom om de veelzijdigheid en kwaliteit van onze producten zelf te ervaren. Onze deskundigen staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en om u door onze uitgebreide collecties luxe raambekleding te leiden. Kom langs in onze winkel in Waasmunster en zie zelf hoe de juiste zonwering uw wooncomfort kan verhogen en uw interieur kan verfraaien.

Solvince Hoens zonwering screens grote raam

Maak hier uw afspraak

Heeft u een specifieke vraag voor ons of wil u onze interieurkennis inschakelen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in en wij staan u zo snel mogelijk te woord.