logo hoens zwart horizontaal

Luxe raambekleding in Waasmunster

  1. Home
  2. »
  3. Luxe raambekleding in Waasmunster

Luxe raambekleding is de perfecte keuze voor wie zijn interieur een exclusieve uitstraling wil geven. In Waasmunster staat Hoens Interieur bekend om zijn uitgebreide assortiment aan luxe raambekleding die zowel stijl als functionaliteit biedt. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke elegantie of een modern design, doordat we alles in eigen beheer doen, kunnen wij elke ruimte transformeren en een sfeer van verfijning creëren.

Alles in eigen beheer

Binnenhuisarchitect

Gericht kleur- en materiaaladvies

Wij transformeren uw woning tot een waar paradijs!

Maak vandaag nog uw afspraak!

Verrijk uw interieur met onze luxe raambekleding

Wanneer u kiest voor onze luxe raambekleding, investeert u in meer dan alleen esthetiek. U kiest voor raambekleding die uw interieur verrijkt en tegelijkertijd bijdraagt aan een verbeterde isolatie en lichtcontrole. Onze collectie bevat sierlijke gordijnen vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals:

  • Zijde
  • Fluweel
  • Linnen
  • Duurzame synthetische stoffen

Deze producten zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast bieden we een ruime collectie van andere praktische oplossingen aan:

De verschillende luxe raambekledingen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsopties. Die opties gaan van handmatig, met een koord, tot volledig gemotoriseerd. Elke installatie van onze luxe raambekleding draagt bij aan de realisaties die wij kunnen tonen als voorbeelden van hoe u de look en feel van uw huis kunt veranderen.

PHOTO 2023 02 09 12 40 08
PHOTO 2023 04 21 16 23 15

Ontdek de schoonheid in onze winkel

Bezoek onze winkel in Waasmunster om de volledige range van onze luxe raambekleding te ontdekken en zelf te ervaren hoe deze producten uw ruimtes kunnen transformeren. Onze binnenhuisarchitecten staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste raambekleding die past bij uw smaak en woonbehoeften. U kunt onder andere rekenen op deskundig kleuradvies.

LR VB 1627

Maak hier uw afspraak

Heeft u een specifieke vraag voor ons of wil u onze interieurkennis inschakelen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in en wij staan u zo snel mogelijk te woord.