logo hoens zwart horizontaal

uit Waasmunster

Hoens Interieur

Kom ons eindeloze assortiment aan interieurdecoratie ontdekken

0
jaar ervaring

Onze binnenhuisarchitect geeft uw interieur vorm

Al meer dan 30 jaar kan u bij Hoens Interieur terecht om hoogwaardige interieurdecoratie aan te kopen. Onze binnenhuisarchitect verleent u gericht kleur- en materiaaladvies. We werken helemaal op maat van uw persoonlijke voorkeuren. Zo kan u uw woon- of werkruimte eenvoudig naar uw stijl inrichten.

0
jaar ervaring

Onze binnenhuisarchitect geeft uw interieur vorm

Al meer dan 30 jaar kan u bij Hoens Interieur terecht om hoogwaardige interieurdecoratie aan te kopen. Met onze binnenhuisarchitect verlenen wij u gericht kleur- en materiaaladvies. We werken helemaal op maat van uw persoonlijke voorkeuren. Zo kan u uw woon- of werkruimte eenvoudig naar uw stijl inrichten.

Van raambekleding tot behang

In ons omvangrijke gamma zitten onder andere verf en behang, raambekleding en vloerbekleding van topmerken. Verder herstofferen we zetels en stoelen en kan u bij ons aankloppen voor een complete interieurvormgeving. Daarbij stellen we een gedetailleerd ontwerp op en zoeken we de gepaste materialen voor u uit. Nadien gaan onze betrouwbare externe partners ermee aan de slag, van de schilderwerken tot de vloerbekleding aanleggen.

Babylon BetweenRivers 97001 Roomshot Web HR fullscreen
blog jab anstoetz flooring select allure 01
211207 DOTT S22 Granjeros 51566

Ontvang deskundig advies

Voor kleuradvies aan huis en totaalprojecten rijden wij in heel Vlaanderen uit. Onze zaak in Waasmunster is dan weer geopend van dinsdag tot vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op woensdag werken wij enkel op afspraak. Ook op zaterdag bent u van harte welkom. Onze deuren zijn dan van 10.00 uur tot 16.30 geopend. Komt u liever op een ander moment langs? Maak dan gerust een afspraak!

Klaar om uw interieur te moderniseren?

Vraag vandaag nog uitgebreid kleuradvies aan!