logo hoens zwart horizontaal

Vliegramen in Waasmunster

  1. Home
  2. »
  3. Vliegramen in Waasmunster

Vliegramen zijn een belangrijk onderdeel van elk huis in Waasmunster, vooral tijdens de warmere maanden wanneer het insectenleven toeneemt. Bij Hoens Interieur bieden we hoogwaardige vliegramen aan die niet alleen effectief zijn in het buiten houden van insecten, maar ook naadloos integreren met elk raamontwerp. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van frisse lucht zonder ongewenste gasten.

Alles in eigen beheer

Binnenhuisarchitect

Gericht kleur- en materiaaladvies

Wij transformeren uw woning tot een waar paradijs!

Maak vandaag nog uw afspraak!

Effectieve vliegramen beschermen uw huis

Vliegramen zijn niet alleen nuttig om kleine en grote insecten buiten te houden; ze zijn ook belangrijk voor het behouden van een gezond binnenklimaat. Insecten kunnen drager zijn van ziektes en kunnen allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen. Door onze vliegramen te installeren, beschermt u niet alleen uw gezin tegen insecten, maar draagt u ook bij aan de algehele hygiëne en gezondheid van uw huisomgeving. Bovendien zijn onze vliegramen perfect te combineren met andere raambekleding, wat bijdraagt aan zowel functionaliteit als esthetiek van uw woning. Elk van onze realisaties benadrukt de veelzijdigheid en compatibiliteit van onze verschillende types raamdecoraties. Ook onze zonwering draagt bij aan dit comfort door effectieve bescherming tegen de hitte en fel zonlicht.

Solvince vliegeraam
P1010171

Beleef het comfort

Ontdek zelf het verschil dat onze vliegramen kunnen maken. Bezoek onze winkel in Waasmunster en laat u adviseren door onze experts die u graag meer vertellen over de voordelen en mogelijkheden. Ervaar de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze producten zelf. Wij hebben ook een assortiment van houten lamellen die perfect zijn voor een stijlvolle en functionele oplossing.

Linus30 2 scaled 1

Maak hier uw afspraak

Heeft u een specifieke vraag voor ons of wil u onze interieurkennis inschakelen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in en wij staan u zo snel mogelijk te woord.